توضیحات
ویژگیهای قهوهی اسپرسو پریسکا
این قهوه ترکیب 80% عربیکا – 20% روبوستا با خاستگاههای آفریقا و اندونزی است. طعم کارامل، عطر گلی و ادویهای هنگام نوشیدن قهوهی اسپرسوی پریسکا حس میشود.- Aroma Keep – مکانیزمی که با ممانعت از ورود هوا به داخل بستهبندی پایداری رایحهی قهوه را تضمین میکند.
– MAP – بستهبندی در اتمسفر اصلاحشده در این تکنولوژی بستهبندی از اکسیدشدن قهوه جلوگیری شده و زمان ماندگاری بهطور قابل توجهی افزایش مییابد؛ لذا محصول تازه و معطر باقی میماند.
– Fresh Roast – تمام دانهای قهوه تازهبرشت هستند.
– Signature Blend – ترکیب اختصاصی بنمانو حاصل مشارکت و مشاورهی متخصصین جهانی.
وزن | 250 گرم |
وزن بستهبندی | 260 گرم |
ابعاد بستهبندی | 29*9*5 سانتیمتر |
شماره پروانه بهداشت | 22/13151 |
نوع بستهبندی | کیسهای |
سایر توضیحات | کشور سازنده: ایران بستهبندی: پاکت آلومنیومی فنآوری بستهبندی -MAP: بستهبندیشده در اتمسفر اصلاحشده گواهینامهها HACCP, ISO 2200, ISO 9001, HALLAL نوع و فرآوری درجهی برشتهکاری: میانبرشت درجهی آسیا: ریز گونه: ترکیب عربیکا و روبوستا نوع: ترکیبی میزان کافئین: متوسط مشخصات حسی رایحه: 8 طعم: 8 اسیدیته: 8 پسطعم: 9 بافت (بادی): 7 عصارهگیری و دمآوری ابزار: موکاپات ، ماشین اسپرسو |